Pastoor wordt persoonlijk

Wie bij Pastoor met een nieuw stuk naar buiten stapt, voelt: er zit liefde voor het vak in je zak. Van de dorpel tot de doos: er is over elk detail nagedacht. Want, weten Francis en Dorien: het interieur maakt het huis, de kleren maken de mens.

Dat weet Francis al van toen hij nog geen kleren droég. Zijn grootvader had een winkel in de Gentse Veldstraat, een kleine, gezellige chemiserie waar hij met kennis van zake z’n klanten in het pak stak. Zijn moeder gaf op haar beurt haar liefde voor mode aan zoon Francis mee. En precies dat gevoel, die passie voor stijl en schoonheid, dàt draag je de Pastoordorpel over. Het zijn stukken, kledij en design, waar intensief naar is gezocht, met oog voor authenticiteit, duurzaamheid, originaliteit en kwaliteit.

Natuurlijk, naast elke Francis staat een Dorien. Op het Keizersplein in Aalst alvast. Met de voeten stevig op de grond zet ze de dromen mee om in daden. Van ruggensteun tot rechterhand; Dorien, deeltijds kinesiste, versterkt Francis, de ex-verpleger. Zorgen voor jou doen ze nog altijd, samen, met persoonlijk advies, creativiteit en inspiratie. En met nog meer; met Pastoor-evenementen waar mode, design, muziek en culinair plezier elkaar kruisen.

Ga binnen, om te beleven. Om straks weer buiten te stappen met verhalen die zich prachtig laten verder vertellen.

Tekst: Annelore De Donder, freelance copywriter, redacteur én vriendin.

Pastoor’s manifest

Helemaal mee, maar altijd draagbaar. Dat is de collectie in de kleerkast van pastoor.
Net dat tikje extra dat jou en ons speciaal maakt.

Schuif aan en eet mee. Onze evenementen brengen de gelovigen naar hun kerk. Zodat wij weten wat jij wil en jij weet wat wij kunnen.

De koffie, pruttelt, een pintje staat koel. Als het even kan, maken we graag tijd voor een gezellige babbel en een leuk gesprek.

Onder ons dak is plaats voor méér. Eigentijdse kledij, aparte interieurspullen. Maar heel zeker ook voor een razend interessante kruisbestuiving tussen creatievelingen van allerlei pluimage.

Winkelen bij Pastoor is beleven. In en uit, mét en zonder. Vergeet de winkel, beleef het gevoel.

Investeren in innoveren. Voortdurend op zoek naar nieuwe merken. Maar stuk voor stuk met een verhaal. Stuk voor stuk brandend actueel.

Lukt het even niet? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om ons te bereiken. Maak je geen zorgen als het even te druk is om meteen te antwoorden. Je hoort ons snel.

Load More