Pastoor wordt persoonlijk

Wie bij Pastoor met een nieuw stuk naar buiten stapt, voelt: er zit liefde voor het vak in je zak. Van de dorpel tot de doos: er is over elk detail nagedacht. Want, weten Francis en Dorien: het interieur maakt het huis, de kleren maken de mens.

Dat weet Francis al van toen hij nog geen kleren droég. Zijn grootvader had een winkel in de Gentse Veldstraat, een kleine, gezellige chemiserie waar hij met kennis van zake z’n klanten in het pak stak. Zijn moeder gaf op haar beurt haar liefde voor mode aan zoon Francis mee. En precies dat gevoel, die passie voor stijl en schoonheid, dàt draag je de Pastoordorpel over. Het zijn stukken, kledij en design, waar intensief naar is gezocht, met oog voor authenticiteit, duurzaamheid, originaliteit en kwaliteit.

Natuurlijk, naast elke Francis staat een Dorien. Op het Keizersplein in Aalst alvast. Met de voeten stevig op de grond zet ze de dromen mee om in daden. Van ruggensteun tot rechterhand; Dorien, deeltijds kinesiste, versterkt Francis, de ex-verpleger. Zorgen voor jou doen ze nog altijd, samen, met persoonlijk advies, creativiteit en inspiratie. En met nog meer; met Pastoor-evenementen waar mode, design, muziek en culinair plezier elkaar kruisen.

Ga binnen, om te beleven. Om straks weer buiten te stappen met verhalen die zich prachtig laten verder vertellen.

Tekst: Annelore De Donder, freelance copywriter, redacteur én vriendin.