Kledij en interieur bij Pastoor

Net op het moment dat een icoon uit de Aalsterse modewereld en ver daarbuiten er mee ophoudt. Er was geen beter moment, geen mooiere opportuniteit en geen knapper pand om deel twee van dit verhaal te schrijven. De geestdrift van Francis en Dorien zorgt samen met de ziel van de zussen Bogaert, die jaren het mooie modeweer maakten op het Keizersplein, voor een unieke combinatie. De kapel wordt een kerk. Pastoor wordt Pastoor.

Pastoor’s manifest

Helemaal mee, maar altijd draagbaar. Dat is de collectie in de kleerkast van pastoor.
Net dat tikje extra dat jou en ons speciaal maakt.

Schuif aan en eet mee. Onze evenementen brengen de gelovigen naar hun kerk. Zodat wij weten wat jij wil en jij weet wat wij kunnen.

De koffie, pruttelt, een pintje staat koel. Als het even kan, maken we graag tijd voor een gezellige babbel en een leuk gesprek.

Onder ons dak is plaats voor méér. Eigentijdse kledij, aparte interieurspullen. Maar heel zeker ook voor een razend interessante kruisbestuiving tussen creatievelingen van allerlei pluimage.

Winkelen bij Pastoor is beleven. In en uit, mét en zonder. Vergeet de winkel, beleef het gevoel.

Investeren in innoveren. Voortdurend op zoek naar nieuwe merken. Maar stuk voor stuk met een verhaal. Stuk voor stuk brandend actueel.

Lukt het even niet? Dan zijn er genoeg mogelijkheden om ons te bereiken. Maak je geen zorgen als het even te druk is om meteen te antwoorden. Je hoort ons snel.

Load More